Helikoptergavekort

Køb gavekort eller book din tur i dag!

Vores helikoptergavekort tilbyder dig muligheden for at opleve noget helt unikt! Svæv over betagende landskaber og skab minder for livet. Med en helikoptertur kan du og dine kære få en uforglemmelig oplevelse.

Køb et oplevelsesgavekort og spred glæde. 

Vores kunder siger

Helikoptergavekort - Danmarkskort

Vi flyver fra 14 steder i Jylland og på Fyn

Vi tilbyder spændende helikopterture fra 14 steder i Danmark. Oplev Jylland eller Fyn fra luften – vores erfarne piloter er klar til at tage dig med på en tur til nye højder.

  • Skagen
  • Lønstrup
  • Frederikshavn
  • Læsø
  • Blokhus
  • Aarhus
  • Ebeltoft
  • Blåvand
  • Kolding Lufthavn
  • Skærbæk
  • Bogense
  • Odense
  • Fåborg
  • Kruså

Har du andre ønsker, så kontakt os på:
E-mail: info@skycopter.dk

Telefon: +45 49401144

Adrenalinkick – på polterabend eller rammerne om et romantisk frieri

Uanset om du er til spænding og adrenalin, eller du ønsker at skabe de perfekte rammer omkring en uforglemmelig romantisk oplevelse med dit hjertes udkårne, kan vi sørge for, at din tur bliver et minde for livet. 

Book en helikopterflyvning eller køb et gavekort

Priseksempler

 2 passagerer 

2 personer:

5 min.       500 kr. pr. person

10 min      750 kr. pr. person

20 min      1.400 kr. pr. person

 3 passagerer 

3 personer:

5 min.       350 kr. pr. person

10 min      600 kr. pr. person

20 min      1.100 kr. pr. person

1 passager   Flyvninger med 1 person takseres som 2 personer 

Max vægt pr. person er 110 kg.

Se salgs- og leveringsbetingelser

VIP

Specialflyvninger til bryllupper, konfirmationer eller taxa-flyvninger – udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig!

Helikopter gavekort - taleboble

Din sikkerhed er vores topprioritet

Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden.  

Helikopter gavekort - Før flyvningen

Før flyvningen

Du modtager en grundig instruktion af vores trænede groundcrew, som efterfølgende vil følge dig ud til helikopteren, hvor du bliver forsvarligt sikret inden din flyvning.

Ved tilbagekomst

Ved tilbagekomst

Samme groundcrew står klar til at modtage dig og eskortere dig tilbage efter din tur. 

Din pilot

Din pilot

Din pilot er en dansk erhvervspilot, og vores helikoptere bliver serviceret på danske værksteder.  

Danske regler

Danske regler

Vi er underlagt danske regler og certificeret af Den danske Trafikstyrelse.

Events og tilbud på helikoptertur

Du kan også finde os til forskellige events rundt omkring i Danmark.  

 

Hold øje med os på Facebook her, se vores events og giv os et 👍.

 

Tillad at vi kontakter dig med fordelagtige tilbud når du booker, så vil du modtage værdikoder, early-bird rabatter og andre tilbud fra os. Du kan til enhver tid fravælge denne service igen. (Vi deler aldrig dine oplysninger med tredje part) 

Ofte stillede spørgsmål

Gavekortet giver modtageren mulighed for en helt unik oplevelse i helikopter. Gavekortet kan købes til 2 eller 3 personer. Det kan indløses på hjemmesiden eller ved at kontakte SkyCopter. Med et gavekort fra Helikoptergavekort lejer du hele maskinen, og sikrer at den glade modtager kommer til at flyve med lige dem, de har lyst til.  

Vi tilbyder alt lige fra rundflyvning på ferielokationer, helikopterflyvning til byfester, konfirmationsflyvning, bryllupsflyvning, restaurantbesøg, fotoflyvning, VIP, virksomhedsevent og polterabend. Vi kan special designe din tur, hvis du har ønsker, der går udover vores planlagte ture. 

Vi har ingen aldersbegrænsning og man må gerne flyve helikopteren med vores pilot. Vi anbefaler dog, at du flyver sammen med 1-2 andre, da det altid er fedede at dele gode oplevelser.  

Gavekortene er normalt gyldige i tre år fra købsdatoen. Vær dog opmærksom på, at der kan være begrænsninger eller undtagelser afhængigt af det specifikke gavekort. 

 

Der gives 14 dages fortrydelsesret på dit køb, gældende fra den dag gavekortet modtages. Såfremt din helikoptertur er booket i vores system, vil fortrydelsesretten bortfalde og du vil ikke kunne få dine penge retur – Se handelsbetingelserne. 

Ja det kan du i de fleste tilfælde. Hvis du ønsker en anden flyvedag, længere tur, tidspunkt eller ny lokation, skal du blot kontakte info@skycopter.dk, vi er klar til at hjælpe dig. 

Ja – Af sikkerhedsmæssige grunde har vi en vægtbegrænsning på 110 kg. pr. person. Derudover må totalvægten for 3 passagerer ikke overskride 230 kg. Der kan dog være undtagelser, det er derfor vigtigt, at du kontakter os, hvis I til sammen vejer mere end de 230 kg.  

Ja det kan du, og vi er sikre på, at det vil falde i god jord. Gavekortene kan købes som gaver og du kan angive modtagerens navn og e-mailadresse under købsprocessen. Du kan også tilføje en personlig besked til gavekortet. 

I tilfælde af aflysning på grund af dårligt vejr eller tekniske problemer, vil vi hurtigst muligt booke en ny tid til dig/jer. Hvis du har booket via af vores bookingssystem eller pr. mail på info@skycopter.dk , vil vi ved aflysning på dagen kontakte dig senest kl. 09:00.  

Vores erfaring er, at børn er helt vilde med at flyve helikopter, og de er meget velkomne. Børn fra 2 år skal sidde på eget sæde og have headset på. Vi medbringer naturligvis et barnesæde. Børn under 2 år må sidde på skødet af en voksne.  

Vi gør vores bedste for at imødekomme gæster med servicehunde. Vær venlig at informere os på forhånd, så vi kan gøre de nødvendige tiltag, så du og din servicehund kan deltage i turen problemfrit. 

Vi bestræber os på, at alle skal have muligheden for helikopterflyvning. Vores Crew er klar til at støtte og give en hånd, når du skal ind og ud af helikopteren.  

Alle vores piloter er dansktalende og har træning i håndtering af udfordringer, som kan opstå i forbindelse med en flyvetur. Vores erfaring er dog, at man som person med højdeskræk ikke udfordres af en helikoptertur, da man sidder i et cockpit, og derfor ikke har samme følelse af højde.   

Har du flere spørgsmål? Så kontakt os på e-mail: info@skycopter.dk eller
telefon: 49 40 11 44

Store oplevelser

Giv en helikoptertur i konfirmationsgave 

Lad jeres konfirmand få en flyvende start på festen. Vores gavekort til helikoptertur er det perfekt valg, hvis I vil overraske konfirmanden med en oplevelse af verden fra oven.  

Ønsker du at markere denne særlige milepæl i hans eller hendes liv.

Del oplevelsen med venner, familie eller kolleger 

Uanset om du er til naturoplevelser, er eventyrlysten eller ønsker at ankomme til et bryllup i stil, står vi parate med en uforglemmelig oplevelse, der kan tilpasses dig.  

Vores helikoptergavekort tilbydes også som firmagaver, jubilæumsflyvninger eller til familie og venner, der ønsker en mindeværdig gave til særlige lejligheder. Book din tur i dag og giv dig selv eller en speciel person en ekstraordinær gave, der vil bringe jer til nye højder.  Få en uforglemmelig oplevelse!